Du kan också vara med om utlottning av två premiärbiljetter. Se texten.

Boka tidigt-rabatt till Tolvskillingsoperan

Tolvskillingsoperan – musikaliskt äventyr i samarbete mellan Folkoperan och Kulturhuset Stadsteatern. Premiär den 11 september. Medlemmar i SKPF pensionärerna kan boka biljett till subventionerat pris. Vi lottar också ut två premiärbiljetter.

En ensemble bestående av operasångare, skådespelare, dansare och burleskartister, bjuder in till en rå, kittlande fest som är svår att motstå. Publiken dras ned i en förrädisk värld där brottslighet regerar och de fattiga profiterar på det lilla de har, sin kropp, sin själ och sin moral. Bertolt Brechts politiska satir Tolvskillingsoperan tillhör teaterrepertoarens mest spelade verk. Redan vid uruppförandet i Berlin 1928 blev det en succé och Kurt Weills musik har bidragit till operans popularitet. Sånger som Mackie kniven och Sjörövar-Jennys visa har även fått liv utanför teaterscenen, tolkade av såväl Louis Armstrong och Marianne Faithfull som Liberace och Westlife. Under sent 80-tal fick även Imperiet stort genomslag med sin version av Kanonsången.

För regin står Mellika Melouani Melani och i rollerna ser vi bland andra Fredrik LyckeSven AhlströmKarolina BlixtMaja RungLennart JähkelPeter GardinerAngelika PrickSanna Gibbs, dansare, kör, Folkoperans orkester med flera.

Var: Folkoperan, premiär 11 september 2019.

Du som är medlem i SKPF kan vara med om utlottning av två premiärbiljetter. Skriv ett vykort till Här&Nu, Box 300 88, 104 25 Stockholm. Märk kuvertet med Opera. Glöm inte att skriva namn adress och telefonnummer. Vi vill ha ditt svar senast den 23 juni.

Boka biljetter med 25 procent rabatt på ordinarie pris:
Gå in via https://folkoperan.ebiljett.nu/tag/55. Följ instruktionerna och uppge TSO19SKPF vid betalningen i rutan ”Kampanjkod”. Erbjudandet gäller vid mån av plats på hela spelperioden och kan ej kombineras med andra rabatter. Boka senast 23 juni via webben eller maila till biljett@folkoperan.se.  

Eller följ denna länk

Text Ullacarin Tiderman Foto Elisabeth Ohlson Wallin

Senaste artiklarna