Kulturnatt Stockholm bjuder på en mängd evenemang – digitalt

Det årliga evenemanget Kulturnatt Stockholm arrangeras i år digitalt med anledning av coronapandemin och risken för smittspridning i Stockholm. Se teater, musikunderhållning, opera, performance med mera på din skärm hemma i soffan.

Nu kan inte bara Stockholmarna ta del av kulturnatten, utan alla som törstar efter lite glädje och tröst i dessa svåra tider kan klicka dig fram i Kulturnatt Stockholms stories på Facebook och Instagram, och ta del av livestreamningar.

Under kulturnattens ordinarie öppettider, klockan 18–24 den 18 april 2020, kommer ett stort urval av visningar, konserter, meditation, pyssel och mycket annat att sändas – och den som vill kan följa allt som händer via Kulturnatt Stockholm.

Genom att själv klicka dig fram i Instagram och Facebook stories kommer du kunna ta del av Kulturnatt Stockholm precis som den brukar vara, bara i ett lite annorlunda format.

Programmet kommer innehålla krokiworkshop, robotyoga, flamencodans, en Beethovensonat från Konserthuset, livepyssel från Cribble Craft, Cullbergbaletten på Nordiska Museet samt en livevisning av Gyllene salen i Stadshuset.

Följ det som händer på Facebook och Instagram. Där kommer mer information och spelschemat inför kvällen kommer att läggas upp.

Kulturnatt Stockholm på Facebook

Kulturnatt Stockholms hemsida

Mer på Kungliga Operan play

Mer på Kulturhuset Stadsteatern play

Mer på Kungliga Dramaten play

Mer på Konserthuset play

Mer på Berwaldhallen play

Text Ullacarin Tiderman Foto Ullacarin Tiderman

Senaste artiklarna