Har du fått en bluffaktura skall du bestrida fakturan, detta för undvika eventuella krav framöver, skriver Smart Senior i en uppmaning till försiktighet vid bedrägeriförsök.

Smart Senior varnar för bedrägeriförsök

Medlemserbjudande är ännu ett område där äldre utsätts för försök till bedrägerier. Denna gång är det medlemserbjudande från Smart Senior, som larmar i denna informationstexten:

”Vi har fått information om att ett företag som kallar sig Smarta Senior skickar falska fakturor till många äldre. Ett namn som medvetet är förvirrande likt Smart Senior. Det är falska fakturor och försök till bedrägeri, betala inte fakturan.
Smart Senior har inget med detta företag att göra och vi har Polisanmält företaget. Har du fått en bluffaktura skall du bestrida fakturan, detta för undvika eventuella krav framöver. Vi uppmanar dig även att göra en Polisanmälan för att stoppa det aktuella företaget och personerna bakom.
Företaget ni skall Polisanmäla heter F & P Service AB. 

Smart Senior ser naturligtvis allvarligt på detta och kommer vidta de juridiska möjligheter vi har att stoppa den här typen av bedrägerier.
Ring polisen på telefon 11414 och gör en anmälan. Det finns mer information på Polisen hemsida,
Fakturor från Smart Senior kommer alltid från vår samarbetspartner Svea eller direkt från oss på Smart Senior. Vårt organisationsnummer är 556801-5900 och vår adress är Stockholmsvägen 33, 18132 Lidingö.”

Vänliga hälsningar
Smart Senior AB Mathias Lang \TD 

Kontakt SKPF Pensionärerna
Peter Andersson/kanslichef
e-post: peter.andersson@skpf.se 

Foto iStockphoto